Amerykanka została skazana na trzy lata więzienia w zawieszeniu za nieumyślne spowodowanie śmierci swojego chłopaka. Mężczyzna zmarł po tym, jak ważąca 136 kilogramów Mia Landingham na nim usiadła.
Mia Landingham Fot. Fox News
Do niezwykłej zbrodni doszło w Clevland. Para przez cały dzień piła alkohol i kłóciła się. Kobieta uderzyła swojego 29-letniego partnera. Mikal próbował się bronić. Doszło do szarpaniny. Wtedy Mia wezwała policję.
Funkcjonariusz, który przyjechał na interwencję w ich domu zeznał przed sądem, jak doszło do śmierci mężczyzny. Zanim dotarł na miejsce w czasie przepychanki Mikal upadł, a Mia usiadła na nim. Gdy się podniosła, już nie oddychał.
Przed sądem kobieta wyraziła żal z powodu tego, co się stało. Przeprosiła i przyznała się do zabójstwa. Usłyszała wyrok trzech lat więzienia w zawieszeniu i 100 godzin prac społecznych.
Para miała dwoje dzieci. Zajęła się nimi opieka społeczna.
<Ola> krwawe walentynki
<ja> wypozyczyc mam na jutro?
<Ola> nie, okres mam...
<henio> Pare dni temu stalem w kolejce do kasy w supermarkecie. Czytalem jakas przypadkowa gazete. Wedlug ostatnich badan 38,3% mezczyzn doznaje urazow przy rozpinaniu damskich biustonoszy. Jak mowia naukowcy, zdejmujac ten "osprzet" z kobiety mozna doznac zadrapan, naciagnac sciegno itp.
<henio> Musze niestety przyznac im racje! Probowalem sprawdzic sam - rozpialem biustonosz stojacej przede mna kobiecie i oberwalem po pysku konserwa tyrolska...
:Życie; Bywa; masz pecha; po ch**;je*** mnie to:
I'll Be Happy Till The Day I Die...
When You're Near I'm Bright...
I'm a Raver Not A Fucking Drug Addict
DJTorpex.pl - takie tam i takie tam. Acid Kandee 001 - auralny orgazm, już w sklepach, strasznie pragnie przytrafić się właśnie Tobie! COH: TATWCV - 3 ociekające zajebistością CD, do ściągnięcia za free, jak nie przesłuchasz to jesteś baronem mięsnym.